Jubileumuitgave “Een wandeling over de Dam”

Vanwege het 5-jarig bestaan in 2023 van Vereniging Historisch Zaandam is een speciale uitgave van ons magazine gemaakt.  In deze special met de titel “Een wandeling over de Dam” wordt met tekst en foto’s beschreven hoe de Dam tussen er tussen 1945 en 1950 uitzag.

Leden van Historisch Zaandam hebben deze uitgave inmiddels ontvangen. Ook in de losse verkoop is er grote belangstelling voor speciale Magazine, die voor € 5,00 te koop is bij

Bruna Zaandam en Bruna Wormerveer
Buurtsuper Van Langelaar, Schoolmeesterstraat 62-64, Zaandam.
en op maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur bij Buurtcentrum De Bovenkruier in het Kalf.

U kunt deze uitgave ook thuisbezorgd krijgen door hem rechtstreeks bij de vereniging te bestellen. De jubileumuitgave kost dan € 9,00 inclusief verzendkosten. U kunt dit bedrag overmaken op onze bankrekening NL13 RABO 0328 9566 00 t.n.v. Historisch Zaandam onder vermelding van Jubileumnummer en vermeld duidelijk uw adres bij de betaling.

Voordeliger is het dan om lid van de vereniging Historisch Zaandam te worden. Voor een bedrag van € 17,50 als u in de Zaanstreek woont en € 20,00 voor als u buiten de Zaanstreek woont bent u lid tot en met 31 december 2024 en ontvangt u het jubileumnummer en nog drie maal de gewone uitgave van ons Magazine. Klik hier om lid te worden.

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar secretariaat@historisch-zaandam.nl