De Zaansche Molen organiseert fotowedstrijd

De Zaansche Molen, een erfgoedvereniging die het rijke verleden van de Nederlandse molens vertegenwoordigt, kondigt met trots de lancering aan van een uitdagende nieuwe fotowedstrijd. De zoektocht naar het meest betoverende plaatje binnen verschillende thema’s is officieel van start gegaan. Fotografie-enthousiastelingen worden uitgenodigd om hun creatieve vaardigheden te laten zien en de magie van de molens vast te leggen. 

De fotowedstrijd ‘Het perfecte plaatje’ heeft tot doel om De Zaans(ch)e Molens vanuit unieke perspectieven te belichten en de schoonheid en geschiedenis ervan vast te leggen. Met verschillende thema’s die om de twee weken veranderen, krijgen de deelnemers de kans om de veelzijdigheid van deze prachtige locatie te verkennen. De thema’s worden onthuld via de officiële social media-kanalen van De Zaansche Molen en de digitale nieuwsbrief.

Twee wekelijks wordt een winnende foto gekozen per thema.
De fotograaf wordt beloond met vier entreekaarten voor een molen naar keuze en zijn of haar foto zal worden geplaatst op de officiële social media-kanalen van De Zaansche Molen, de Zaanse Schans en in de digitale nieuwsbrief. Tevens plaatsen wij de foto op onze website!

Ga voor meer info naar https://www.zaanschemolen.nl/fotowedstrijd