Zaanse Pophistorie Leeft II: Jaren ’70

Zaterdagmiddag 13 april 2019 wordt in De Fabriek deel twee van De Zaanse Pophistorie Leeft georganiseerd. Deze editie van de  Zaanse Pophistorie gaat over de jaren ’70 van de vorige eeuw, en wel voor de punkrage.

Programma:
Verhalencafé, gratis toegang. Van 14.00 tot 15.30 uur zal in het café opnieuw de verhalenbank van het Zaanse Museum plaatsvinden, ditmaal dus toegespitst op de jaren ’70. In dit Verhalencafé gaan de Verhalenhalers van het Zaans Museum in gesprek om muziekherinnering uit de Zaanstreek op te tekenen

Zaalprogramma van 15.30-17.30, kosten €11,25  met opnieuw een film bestaande uit exclusieve clips en beelden uit de jaren ’70. Direct aansluitend aan de film volgt in de zaal een talkshow met vier Zaanse coryfeeën uit deze periode. Het zaalprogramma, met film én talkshow, duurt in totaal twee uur. Kaarten hiervoor zijn te koop aan de kassa en via de website van Filmtheater De Fabriek.

Als aandenken krijgen alle bezoekers met een toegangsbewijs voor het zaalprogramma opnieuw een exclusieve CD !!!! met bijzondere liedjes: het album ‘Zaanse Popmuziek  – De Jaren Zeventig’. Deze CD wordt alleen op de middag zelf verstrekt.